
Składniki
null
3 łyżki
2 sztuki
null
1 pęczek
null
1 szklanka
3 łyżki
0.5 opakowania
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory umyj, sparz, bierz ze skórki i pokrój w cząstki.
Krok 2
Następnie połącz z majonezem, groszkiem konserwowym i śmietaną.
Krok 3
Natkę posiekaj, a sardynki rozdrobnij.
Krok 4
Dodaj do sosu i dopraw.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej