Składniki
4 sztuki
1 szczypta
0.25 łyżeczki
350 gramów
0.33 pęczka
0.25 łyżeczki
0.5 opakowania
2 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cztery głębokie kokilki wyłóż połową łososia. Resztę łososia zmiksuj blenderem.
Krok 2
Ubij kremówkę. Wymieszaj purée z łososia, kremówkę, kawior oraz pieprz cayenne.
Krok 1
Przełóż do kokilek. Przykryj je folią i wstaw do lodówki na 2 godziny.
Krok 1
Pomidory sparz, obierz ze skórek i zmiksuj - dopraw solą i pieprzem Knorr. Z kokilek wyłóż zawartość delikatnie na półmisek. Wokół rozlej sos pomidorowy i posyp szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Pieprz czarny z Wietnamu mielony Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej