
Składniki
4 sztuki
1 szczypta
0.25 łyżeczki
350 gramów
0.33 pęczka
0.25 łyżeczki
0.5 opakowania
2 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cztery głębokie kokilki wyłóż połową łososia. Resztę łososia zmiksuj blenderem.
Krok 2
Ubij kremówkę. Wymieszaj purée z łososia, kremówkę, kawior oraz pieprz cayenne.
Krok 1
Przełóż do kokilek. Przykryj je folią i wstaw do lodówki na 2 godziny.
Krok 1
Pomidory sparz, obierz ze skórek i zmiksuj - dopraw solą i pieprzem Knorr. Z kokilek wyłóż zawartość delikatnie na półmisek. Wokół rozlej sos pomidorowy i posyp szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Pieprz czarny z Wietnamu mielony Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuŚwieże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej