Piwna panierka do białych ryb przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Piwna panierka do białych ryb

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 litr

null

3 sztuki

null

300 mililitrów

4 szklanki

1 łyżeczka

0.7 szklanki

0.5 łyżeczki

600 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mąkę wymieszaj razem z proszkiem do pieczenia, sodą.

Krok 2

Jajka zmiksuj z mlekiem i piwem, dodaj mąkę. Dopraw.

Krok 3

Olej rozgrzej w prodiżu lub głębokim naczyniu o grubym dnie i smaż obtoczone dokładnie w cieście filety.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Piwna panierka do białych ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Piwna panierka do białych ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Piwna panierka do białych ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Piwna panierka do białych ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Piwna panierka do białych ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Piwna panierka do białych ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Piwna panierka do białych ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Piwna panierka do białych ryb - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.

Czytaj więcej

Delikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.

Czytaj więcej