
Składniki
1 sztuka
null
null
null
2 sztuki
1 łyżka
3 plastry
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę posiekaj i przesmaż na oleju.
Krok 2
Następnie dodaj fasolę i ketchup. Podduś.
Krok 3
Na innej patelni przesmaż bekon i wbij jajka.
Krok 4
Obok bekonu z jajkami połóż czerwoną przepłukaną, czerwona fasolę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej