Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 łyżka

1 szczypta

0.5 szklanki

0.5 szklanki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki wrzuć do miseczki.

Krok 2

Dokładnie zmiksuj. Podawaj do dziczyzny oraz czerwonych mięs.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Wigilia jest dla mnie jednym z najważniejszych dni w roku. To cudowna tradycja, ciągle żywa, to dzień, gdy spotyka się cała rodzina. Takich dni nie ma wiele w roku. Składamy sobie życzenia, rozmawiamy, śpiewamy kolędy. I oczywiście spożywamy specjalne polskie dania wigilijne.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej