Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 łyżka

1 szczypta

0.5 szklanki

0.5 szklanki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki wrzuć do miseczki.

Krok 2

Dokładnie zmiksuj. Podawaj do dziczyzny oraz czerwonych mięs.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kołacz z kruszonką
czas przygotowania
180 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej