Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 łyżka

1 szczypta

0.5 szklanki

0.5 szklanki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki wrzuć do miseczki.

Krok 2

Dokładnie zmiksuj. Podawaj do dziczyzny oraz czerwonych mięs.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Sałatka grecka z fetą
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej