
Składniki
50 mililitrów
2 sztuki
1 szklanka
2 łyżki
3 łyżki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jabłka umyj i upiecz w piekarniku.
Krok 2
Następnie połącz je z chrzanem, startymi skórkami owoców i majonezem.
Krok 3
Dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Sałatka ziemniaczana z selerem
45 min.
łatwe
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej