Szwedzki sos majonezowy - przepis na prosty sos | Przepisy.pl pixel

Sos szwedzki II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

50 mililitrów

2 sztuki

1 szklanka

2 łyżki

3 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jabłka umyj i upiecz w piekarniku.

Krok 2

Następnie połącz je z chrzanem, startymi skórkami owoców i majonezem.

Krok 3

Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos szwedzki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos szwedzki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos szwedzki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos szwedzki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos szwedzki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos szwedzki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos szwedzki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos szwedzki II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
14 osób ogląda przepis:
Ciasto z agrestem
czas przygotowania
105 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej