Szwedzki sos majonezowy - przepis na prosty sos | Przepisy.pl pixel

Sos szwedzki II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

50 mililitrów

2 sztuki

1 szklanka

2 łyżki

3 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jabłka umyj i upiecz w piekarniku.

Krok 2

Następnie połącz je z chrzanem, startymi skórkami owoców i majonezem.

Krok 3

Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos szwedzki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos szwedzki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos szwedzki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos szwedzki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos szwedzki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos szwedzki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos szwedzki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos szwedzki II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej