Sos porzeczkowy I

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

50 mililitrów

100 gramów

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Porzeczki opłucz, obierz z szypułek i przetrzyj.

Krok 2

Następnie wymieszaj z winem.

Krok 3

Na koniec dodaj cukier puder i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos porzeczkowy I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos porzeczkowy I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos porzeczkowy I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos porzeczkowy I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos porzeczkowy I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos porzeczkowy I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos porzeczkowy I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej