
Składniki
200 gramów
1 sztuka
1 sztuka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Fasolę umyj i ugotuj. Pokrój na kawałki.
Krok 2
Dodaj Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr i chilli. zagotuj.
Krok 3
Pokrój drobno paprykę. Dodaj do sosu i zagotuj. Sos jest gotowy do podania zaraz po przygotowaniu.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej