Pikantny sos z fasolki szparagowej – Zobacz na przepisy.pl pixel

Fasolowo-pikantny sos do ryżu

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

200 gramów

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolę umyj i ugotuj. Pokrój na kawałki.

Krok 2

Dodaj Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr i chilli. zagotuj.

Krok 3

Pokrój drobno paprykę. Dodaj do sosu i zagotuj. Sos jest gotowy do podania zaraz po przygotowaniu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Tort czekoladowy
czas przygotowania
300 min.
stopień trudności

średnie

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej