Pikantny sos z fasolki szparagowej – Zobacz na przepisy.pl pixel

Fasolowo-pikantny sos do ryżu

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

200 gramów

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolę umyj i ugotuj. Pokrój na kawałki.

Krok 2

Dodaj Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr i chilli. zagotuj.

Krok 3

Pokrój drobno paprykę. Dodaj do sosu i zagotuj. Sos jest gotowy do podania zaraz po przygotowaniu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Ciasto marchewkowe
czas przygotowania
180 min.
stopień trudności

łatwe

Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.

Czytaj więcej

Bób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!

Czytaj więcej