Pikantny sos z fasolki szparagowej – Zobacz na przepisy.pl pixel

Fasolowo-pikantny sos do ryżu

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

200 gramów

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolę umyj i ugotuj. Pokrój na kawałki.

Krok 2

Dodaj Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr i chilli. zagotuj.

Krok 3

Pokrój drobno paprykę. Dodaj do sosu i zagotuj. Sos jest gotowy do podania zaraz po przygotowaniu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej