Pikantny sos z fasolki szparagowej – Zobacz na przepisy.pl

Fasolowo-pikantny sos do ryżu

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

200 gramów

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolę umyj i ugotuj. Pokrój na kawałki.

Krok 2

Dodaj Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr i chilli. zagotuj.

Krok 3

Pokrój drobno paprykę. Dodaj do sosu i zagotuj. Sos jest gotowy do podania zaraz po przygotowaniu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Fasolowo-pikantny sos do ryżu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Zapiekanka à la lasagne
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej