
Składniki
500 gramów
4 sztuki
2 sztuki
4 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Dynię, marchewkę, pieczarki i ziemniaki obierz. Dynię pokrój w kostkę, marchewkę w plastry, a ziemniaki w ćwiartki.
Krok 2
Warzywa włóż do garnka, zalej wrzątkiem i gotuj aż ziemniaki będą miękkie. Dodaj bulionetkę, wymieszaj i gotuj jeszcze minutę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej