
Składniki
500 gramów
4 sztuki
2 sztuki
4 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Dynię, marchewkę, pieczarki i ziemniaki obierz. Dynię pokrój w kostkę, marchewkę w plastry, a ziemniaki w ćwiartki.
Krok 2
Warzywa włóż do garnka, zalej wrzątkiem i gotuj aż ziemniaki będą miękkie. Dodaj bulionetkę, wymieszaj i gotuj jeszcze minutę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Bulionetka wołowa Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej