
Składniki
500 gramów
4 sztuki
2 sztuki
4 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Dynię, marchewkę, pieczarki i ziemniaki obierz. Dynię pokrój w kostkę, marchewkę w plastry, a ziemniaki w ćwiartki.
Krok 2
Warzywa włóż do garnka, zalej wrzątkiem i gotuj aż ziemniaki będą miękkie. Dodaj bulionetkę, wymieszaj i gotuj jeszcze minutę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Bulionetka wołowa Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej