
Składniki
150 gramów
1 opakowanie
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Plastry ananasa odsącz z soku, a potem zmiksuj.
Krok 2
Przełóż do rondla, wsyp cukier i smaż na małym ogniu stale mieszaj.
Krok 3
Wlej rum, wymieszaj i smaż przez chwilę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej