Puree ananasowe

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

150 gramów

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Plastry ananasa odsącz z soku, a potem zmiksuj.

Krok 2

Przełóż do rondla, wsyp cukier i smaż na małym ogniu stale mieszaj.

Krok 3

Wlej rum, wymieszaj i smaż przez chwilę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
10 osób ogląda przepis:
Zupa kapuśniak
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej