
Składniki
150 gramów
1 opakowanie
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Plastry ananasa odsącz z soku, a potem zmiksuj.
Krok 2
Przełóż do rondla, wsyp cukier i smaż na małym ogniu stale mieszaj.
Krok 3
Wlej rum, wymieszaj i smaż przez chwilę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej