Puree ananasowe

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

150 gramów

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Plastry ananasa odsącz z soku, a potem zmiksuj.

Krok 2

Przełóż do rondla, wsyp cukier i smaż na małym ogniu stale mieszaj.

Krok 3

Wlej rum, wymieszaj i smaż przez chwilę.

Tagi:
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej