
Składniki
150 gramów
1 opakowanie
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Plastry ananasa odsącz z soku, a potem zmiksuj.
Krok 2
Przełóż do rondla, wsyp cukier i smaż na małym ogniu stale mieszaj.
Krok 3
Wlej rum, wymieszaj i smaż przez chwilę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
7 osób ogląda przepis: 

Kalafior zapiekany z mięsem mielonym - VIDEO
45 min.
łatwe
Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej