Składniki
1 opakowanie
150 gramów
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Plastry ananasa odsącz z soku, a potem zmiksuj.
Krok 2
Przełóż do rondla, wsyp cukier i smaż na małym ogniu stale mieszaj.
Krok 3
Wlej rum, wymieszaj i smaż przez chwilę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
132 osoby oglądają przepis: 
Chrupiące placki z dyni i sera
30 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej