Puree ananasowe przepis – Zobacz na przepisy.pl

Puree ananasowe

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

150 gramów

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Plastry ananasa odsącz z soku, a potem zmiksuj.

Krok 2

Przełóż do rondla, wsyp cukier i smaż na małym ogniu stale mieszaj.

Krok 3

Wlej rum, wymieszaj i smaż przez chwilę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Puree ananasowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Ostra zapiekanka
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej