
Składniki
4 sztuki
2 łyżki
2 łyżki
2 łyżki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sezam upraż na złoty kolor na suchej patelni. Na płaski talerz wysyp 1/2 opakowania panierki Chruperów, dadaj wiórki kokosowe, mielone migdały i uprażony sezam. Dokładnie wymieszaj.
Krok 2
Pałki umyj i mokre obtaczaj w przygotowanej panierce. Piecz około 45 minut w piekarniku nagrzanym do 200 °C. Podawaj z dipem BBQ przygotowanym zgodnie z instrukcją na opakowaniu

Dobra rada:
Czy zastanawiałeś się, czemu sezam jest tak często obecny w przepisach mięsnych? Wydobywa on z mięsa niepowtarzalny smak – przekonaj się o tym sam!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Stripsy z kurczaka z sosem BBQ Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej

































