Mistrzowski złoty kurczak przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mistrzowski złoty kurczak

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

2

heart
5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 plastry

1 łyżka

1 sztuka

1 sztuka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

W pojedynczej piersi z kurczaka robimy nożem kieszonkę. W kieszonkę wkładamy na przemian, ananasy, ser pleśniowy i brzoskwinię. Obtaczamy w panierce Knorr i pieczemy w piekarniku około 30 minut.

Mistrzowski złoty kurczak  - Krok 1
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej