Mistrzowski złoty kurczak przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mistrzowski złoty kurczak

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

2

heart
5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 plastry

1 łyżka

1 sztuka

1 sztuka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

W pojedynczej piersi z kurczaka robimy nożem kieszonkę. W kieszonkę wkładamy na przemian, ananasy, ser pleśniowy i brzoskwinię. Obtaczamy w panierce Knorr i pieczemy w piekarniku około 30 minut.

Mistrzowski złoty kurczak  - Krok 1
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej