Mistrzowski złoty kurczak przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mistrzowski złoty kurczak

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

2

heart
5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 plastry

1 łyżka

1 sztuka

1 sztuka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

W pojedynczej piersi z kurczaka robimy nożem kieszonkę. W kieszonkę wkładamy na przemian, ananasy, ser pleśniowy i brzoskwinię. Obtaczamy w panierce Knorr i pieczemy w piekarniku około 30 minut.

Mistrzowski złoty kurczak  - Krok 1
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mistrzowski złoty kurczak  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej