Relish z mango i cebuli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Relish z mango i cebuli

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

heart
61 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

39 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 sztuki

1 sztuka

2 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mango obierz, usuń pestkę, a miąższ posiekaj.

Relish z mango i cebuli - Krok 1

Krok 2

Cebule pokrój w kosteczkę, a kolendrę posiekaj.

Relish z mango i cebuli - Krok 2

Krok 3

Do mango dodaj cebule, kolendrę, sok wyciśnięty z jednej cytryny, oliwę, cukier i przyprawy. Wszystko bardzo dokładnie wymieszaj.

Relish z mango i cebuli - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej