Relish z mango i cebuli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Relish z mango i cebuli

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

heart
61 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

40 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 sztuki

1 sztuka

2 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mango obierz, usuń pestkę, a miąższ posiekaj.

Relish z mango i cebuli - Krok 1

Krok 2

Cebule pokrój w kosteczkę, a kolendrę posiekaj.

Relish z mango i cebuli - Krok 2

Krok 3

Do mango dodaj cebule, kolendrę, sok wyciśnięty z jednej cytryny, oliwę, cukier i przyprawy. Wszystko bardzo dokładnie wymieszaj.

Relish z mango i cebuli - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Tajska zupa krewetkowa
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej