Relish z mango i cebuli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Relish z mango i cebuli

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

heart
61 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

39 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 sztuki

1 sztuka

2 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mango obierz, usuń pestkę, a miąższ posiekaj.

Relish z mango i cebuli - Krok 1

Krok 2

Cebule pokrój w kosteczkę, a kolendrę posiekaj.

Relish z mango i cebuli - Krok 2

Krok 3

Do mango dodaj cebule, kolendrę, sok wyciśnięty z jednej cytryny, oliwę, cukier i przyprawy. Wszystko bardzo dokładnie wymieszaj.

Relish z mango i cebuli - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Relish z mango i cebuli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej