
Składniki
2 sztuki
2 sztuki
1 sztuka
2 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mango obierz, usuń pestkę, a miąższ posiekaj.

Krok 2
Cebule pokrój w kosteczkę, a kolendrę posiekaj.

Krok 3
Do mango dodaj cebule, kolendrę, sok wyciśnięty z jednej cytryny, oliwę, cukier i przyprawy. Wszystko bardzo dokładnie wymieszaj.

Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa płatki chili z wędzoną papryką Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej