Camembert z ananasem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Camembert z ananasem

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

1 opakowanie

2 opakowania

2 sztuki

null opakowań

4 sztuki

1 sztuka

null

null opakowań

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Serki pokrój w poprzek na połowę i obtocz w roztrzepanych jajku z mlekiem oraz panierce z opakowanie Fix Knorr

Krok 3

Ananasa pokrój w drobną kostkę, wymieszaj z ketchupem i sokiem ananasowym.

Krok 5

Gorące i chrupiące serki podawaj z sosem udekorowane połówkami winogron.

Krok 2

Smaż na gorącym oleju rumieniąc z obu stron.

Krok 4

Dodaj sos z opakowania Fix Knorr i ponownie dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Camembert z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Camembert z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Camembert z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Camembert z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Camembert z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Camembert z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Camembert z ananasem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Camembert z ananasem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej