Sos szwedzki I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos szwedzki I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

null

40 gramów

1 szklanka

3 łyżki

70 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ananasa pokrój w drobną kostkę.

Krok 2

Następnie połącz z majonezem, śmietaną, chrzanem.

Krok 3

Opłucz rodzynki i dodaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos szwedzki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos szwedzki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos szwedzki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos szwedzki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos szwedzki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos szwedzki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos szwedzki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos szwedzki I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Zupa gulaszowa - VIDEO
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca. Ponieważ jest to danie, które może smakować świetnie na zimno, jak i prosto z piekarnika.

Czytaj więcej

Sernik nowojorski, wiedeński, japoński, a może swojski serowiec? Na kruchym cieście czy z kruszonką? Z polewą czekoladową, karmelową albo z cukrem pudrem… Gdy mowa o serniku, naprawdę jest w czym wybierać! To pyszny deser, który zachwyca kremową konsystencją i puszystością. Wszystko jednak pod pewnymi warunkami, ponieważ przygotowanie sernika rządzi się swoimi prawami. Jak długo piec sernik i w jakiej temperaturze?

Czytaj więcej