Sos szwedzki I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos szwedzki I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

null

40 gramów

1 szklanka

3 łyżki

70 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ananasa pokrój w drobną kostkę.

Krok 2

Następnie połącz z majonezem, śmietaną, chrzanem.

Krok 3

Opłucz rodzynki i dodaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos szwedzki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos szwedzki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos szwedzki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos szwedzki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos szwedzki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos szwedzki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos szwedzki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos szwedzki I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej