
Składniki
null
2 łyżki
null
null
40 gramów
1 szklanka
3 łyżki
70 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ananasa pokrój w drobną kostkę.
Krok 2
Następnie połącz z majonezem, śmietaną, chrzanem.
Krok 3
Opłucz rodzynki i dodaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej