Sos St. Vincent I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos St. Vincent I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

3 łyżki

50 mililitrów

1 szklanka

0.5 opakowania

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ogórka obierz i pokrój.

Krok 2

Sardynki rozdrobnij.

Krok 3

Następnie połącz ogórka z majonezem, rozdrobnionymi sardynkami, winem i opłukanymi kaparami. Dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos St. Vincent I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos St. Vincent I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos St. Vincent I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos St. Vincent I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos St. Vincent I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos St. Vincent I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos St. Vincent I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos St. Vincent I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać?

Czytaj więcej

Bób to smaczne i sezonowe warzywo, uwielbiane przez wielu z nas. Jedni spożywają je jako przekąskę pozbawioną dodatków, inni przygotowują z niego najróżniejsze potrawy. Warto je jeść przez cały rok, niestety poza sezonem trudno je znaleźć. Zastanawiasz się więc, czy bób można mrozić? Chcesz przyrządzać z nim dania nie tylko latem, lecz także jesienią i zimą?

Czytaj więcej