Składniki
null
null
3 łyżki
50 mililitrów
1 szklanka
0.5 opakowania
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ogórka obierz i pokrój.
Krok 2
Sardynki rozdrobnij.
Krok 3
Następnie połącz ogórka z majonezem, rozdrobnionymi sardynkami, winem i opłukanymi kaparami. Dopraw do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu
64 osoby oglądają przepis: 
Flaki wołowe
90 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej