Składniki
null
null
3 sztuki
0.5 opakowania
null
null
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz ogórki, a następnie wraz z pieczarkami pokrój je w kostkę.
Krok 2
Dodaj groszek, majonez i wymieszaj.
Krok 3
Dopraw solą i pieprzem.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
6 osób ogląda przepis: 
Kolorowe risotto z kurczakiem
30 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej