
Składniki
null
null
3 sztuki
0.5 opakowania
null
null
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz ogórki, a następnie wraz z pieczarkami pokrój je w kostkę.
Krok 2
Dodaj groszek, majonez i wymieszaj.
Krok 3
Dopraw solą i pieprzem.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej