Sos indiański przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos indiański

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

2 łyżki

2 sztuki

1 szczypta

50 gramów

1 szklanka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Migdały sparz i obierz ze skórki.

Krok 2

Pomarańcze i pomidory umyj, sparz, obierz ze skórki i pokrój w kostkę.

Krok 3

Następnie połącz z migdałami, majonezem i śmietaną.

Krok 4

Dopraw sokiem cytrynowym, solą, pieprzem i dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos indiański - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos indiański - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos indiański - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos indiański - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos indiański - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos indiański - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos indiański - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos indiański - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej