Sos klasztorny

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

63

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szklanka

50 mililitrów

20 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Porzeczki przebierz, opłucz i przetrzyj.

Krok 2

Połącz z winem, majonezem i kawiorem.

Krok 3

Dopraw solą, pieprzem i cukrem i dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos klasztorny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos klasztorny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos klasztorny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos klasztorny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos klasztorny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos klasztorny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos klasztorny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Suflet z pieczonej dyni
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej