Sos klasztorny przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos klasztorny

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szklanka

50 mililitrów

20 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Porzeczki przebierz, opłucz i przetrzyj.

Krok 2

Połącz z winem, majonezem i kawiorem.

Krok 3

Dopraw solą, pieprzem i cukrem i dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos klasztorny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos klasztorny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos klasztorny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos klasztorny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos klasztorny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos klasztorny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos klasztorny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos klasztorny - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej