
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 szklanka
50 mililitrów
20 gramów
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Porzeczki przebierz, opłucz i przetrzyj.
Krok 2
Połącz z winem, majonezem i kawiorem.
Krok 3
Dopraw solą, pieprzem i cukrem i dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej