
Składniki
200 gramów
1 sztuka
0.5 szklanki
1 łyżka
0.5 szklanki
1 łyżka
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szynkę przepuść przez maszynkę.

Krok 2
Jogurt dokładnie wymieszaj z majonezem, sokiem z cytryny, koniakiem, pieprzem i pokruszoną Przyprawą w mini kostkach Pietruszka Knorr.

Krok 3
Zmieszaj z szynką. Schłódź.

Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPodobne przepisy
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej