
Składniki
300 gramów
3 łyżki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Owoce delikatnie rozmroź.
Krok 2
Zmiksuj je blenderem.
Krok 3
Dodaj śmietanę, posłodź i schłodź.
Przepisy w Waszym wykonaniu
5 osób ogląda przepis: 
Zapiekane naleśniki po bolońsku
45 min.
łatwe
Podobne przepisy
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej