Pasta z bryndzy i fasoli gotowanej - przepis na pastę | Przepisy.pl pixel

Pasta z fasolą i bryndzą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

1 łyżka

200 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zmiksuj fasolę z olejem, masłem i bryndzą.

Krok 2

Dodaj sól i pieprz.

Krok 3

Dokładnie wymieszaj i schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Grzanki z serem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej