Pasta z bryndzy i fasoli gotowanej - przepis na pastę | Przepisy.pl

Pasta z fasolą i bryndzą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

1 łyżka

200 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zmiksuj fasolę z olejem, masłem i bryndzą.

Krok 2

Dodaj sól i pieprz.

Krok 3

Dokładnie wymieszaj i schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej