
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
2 łyżki
1 łyżka
200 gramów
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zmiksuj fasolę z olejem, masłem i bryndzą.
Krok 2
Dodaj sól i pieprz.
Krok 3
Dokładnie wymieszaj i schłódź.
Przepisy w Waszym wykonaniu
5 osób ogląda przepis: 
Szybkie spaghetti carbonara
20 min.
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej