Pasta z bryndzy i fasoli gotowanej - przepis na pastę | Przepisy.pl pixel

Pasta z fasolą i bryndzą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

1 łyżka

200 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zmiksuj fasolę z olejem, masłem i bryndzą.

Krok 2

Dodaj sól i pieprz.

Krok 3

Dokładnie wymieszaj i schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.

Czytaj więcej

Soczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.

Czytaj więcej