
Składniki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
0.5 sztuki
1 sztuka
6 opakowań
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do półmiska wrzucić pół kostki margaryny. Odsączyć szprotki z oleju i dodać do margaryny. Ugniatać i mieszać do otrzymania jednolitej substancji (bez grudek).
Krok 2
Cebulę razem z ogórkiem drobno posiekać i dodać do szprotek, doprawić do smaku.
Krok 3
Odstawić do lodówki na ok 10 min. Gotowe do posmarowania pieczywa. Smacznego.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej