pasta ze szprotek przepis – Zobacz na przepisy.pl

pasta ze szprotek

Autor: Justyna

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 opakowań

0.5 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do półmiska wrzucić pół kostki margaryny. Odsączyć szprotki z oleju i dodać do margaryny. Ugniatać i mieszać do otrzymania jednolitej substancji (bez grudek).

Krok 2

Cebulę razem z ogórkiem drobno posiekać i dodać do szprotek, doprawić do smaku.

Krok 3

Odstawić do lodówki na ok 10 min. Gotowe do posmarowania pieczywa. Smacznego.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • pasta ze szprotek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • pasta ze szprotek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • pasta ze szprotek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • pasta ze szprotek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • pasta ze szprotek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • pasta ze szprotek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • pasta ze szprotek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej