pasta ze szprotek

Autor: Justyna Justyna

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 opakowań

0.5 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do półmiska wrzucić pół kostki margaryny. Odsączyć szprotki z oleju i dodać do margaryny. Ugniatać i mieszać do otrzymania jednolitej substancji (bez grudek).

Krok 2

Cebulę razem z ogórkiem drobno posiekać i dodać do szprotek, doprawić do smaku.

Krok 3

Odstawić do lodówki na ok 10 min. Gotowe do posmarowania pieczywa. Smacznego.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • pasta ze szprotek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • pasta ze szprotek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • pasta ze szprotek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • pasta ze szprotek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • pasta ze szprotek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • pasta ze szprotek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • pasta ze szprotek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej