Kanapki z pastą twarogową przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kanapki z pastą twarogową

Autor: setie setie

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

0.5 szklanki

0.5 szklanki

3 sztuki

0.5 pęczka

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżka

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ogórki kiszone i natkę pietruszki posiekaj.

Krok 2

Wymieszaj wszystkie składniki, poza pestkami dyni i prażoną cebulką.

Krok 3

Układaj na pokrojonych w niewielkie kawałki, lub wyciętych np.kieliszkami kromkach chleba-posypuj pestkami dyni i prażoną cebulką. Możesz tez z twarogu ulepić kulki i obtoczyć je w cebulce, lub pestkach dyni.

setie setie

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapki z pastą twarogową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapki z pastą twarogową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapki z pastą twarogową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapki z pastą twarogową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapki z pastą twarogową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapki z pastą twarogową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapki z pastą twarogową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapki z pastą twarogową - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej