Pasta pieprzowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta pieprzowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 szczypta

4 sztuki

2 łyżki

3 łyżki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo i obierz. Żółtka wyciągnij, a białka posiekaj.

Krok 2

Żółtka zmiksuj z majonezem, masłem, połową ziarenek pieprzu i koniakiem.

Krok 3

Wymieszaj z drobno posiekanymi białkami i pozostałym pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta pieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta pieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta pieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta pieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta pieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta pieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta pieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta pieprzowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Sałatka Caprese
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

średnie

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej