Pasta pieprzowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta pieprzowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 szczypta

4 sztuki

2 łyżki

3 łyżki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo i obierz. Żółtka wyciągnij, a białka posiekaj.

Krok 2

Żółtka zmiksuj z majonezem, masłem, połową ziarenek pieprzu i koniakiem.

Krok 3

Wymieszaj z drobno posiekanymi białkami i pozostałym pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta pieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta pieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta pieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta pieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta pieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta pieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta pieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta pieprzowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej