Pasta szpinakowa

Autor: agi agi

ratingratingratingratingrating

1

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

2 łyżki

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szpinak rozmrozić. Lekko odcedzić i przełożyć do miski.

Krok 2

Wsypać zupę cebulową w proszku i wymieszać. Dodać po 2-3 łyżki majonezu i jogurtu naturalnego. Wymieszać. Ewentualnie doprawić.

Krok 3

Włożyć do lodówki, wystarczy na godzinę, żeby się przegryzło i gotowe! Pysznie smakuje z bagietką z masłem czosnkowym z piekarnika!

0

Opinie o przepisie

Francuska zupa cebulowa Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Francuska zupa cebulowa Knorr

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej