Pasta szpinakowa

Autor: agi agi

ratingratingratingratingrating

1

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

2 łyżki

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szpinak rozmrozić. Lekko odcedzić i przełożyć do miski.

Krok 2

Wsypać zupę cebulową w proszku i wymieszać. Dodać po 2-3 łyżki majonezu i jogurtu naturalnego. Wymieszać. Ewentualnie doprawić.

Krok 3

Włożyć do lodówki, wystarczy na godzinę, żeby się przegryzło i gotowe! Pysznie smakuje z bagietką z masłem czosnkowym z piekarnika!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta szpinakowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta szpinakowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta szpinakowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta szpinakowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta szpinakowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta szpinakowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta szpinakowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
9 osób ogląda przepis:
Placki ziemniaczane
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

średnie

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej