Pasta z fasolki mung przepis – Zobacz na przepisy.pl

Pasta z fasolki mung

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

1 łyżeczka

1 łyżeczka

300 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolkę ugotuj z 2 łyżkami oleju i przyprawami.

Krok 2

Cebulę pokrój w kostkę, a następnie podsmaż i dodaj do fasolki.

Krok 3

Ucieraj do momentu otrzymania gładkiej konsystencji.

pasibrzuch

Dobra rada:

W sklepach znajdziesz nie tylko nasiona, ale i kiełki fasoli mung. Te drugie możesz wyhodować samodzielnie i dodawać do kanapek lub sałatek!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Zupa chrzanowa z jajkiem
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej