Pasta z fasolki mung przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z fasolki mung

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

1 łyżeczka

1 łyżeczka

300 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolkę ugotuj z 2 łyżkami oleju i przyprawami.

Krok 2

Cebulę pokrój w kostkę, a następnie podsmaż i dodaj do fasolki.

Krok 3

Ucieraj do momentu otrzymania gładkiej konsystencji.

pasibrzuch

Dobra rada:

W sklepach znajdziesz nie tylko nasiona, ale i kiełki fasoli mung. Te drugie możesz wyhodować samodzielnie i dodawać do kanapek lub sałatek!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej