Pasta z fasolki mung

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

1 łyżeczka

1 łyżeczka

300 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolkę ugotuj z 2 łyżkami oleju i przyprawami.

Krok 2

Cebulę pokrój w kostkę, a następnie podsmaż i dodaj do fasolki.

Krok 3

Ucieraj do momentu otrzymania gładkiej konsystencji.

pasibrzuch

Dobra rada:

W sklepach znajdziesz nie tylko nasiona, ale i kiełki fasoli mung. Te drugie możesz wyhodować samodzielnie i dodawać do kanapek lub sałatek!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z fasolki mung - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej