Pasta słowacka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta słowacka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

4 sztuki

2 łyżki

1 łyżka

120 gramów

1 łyżka

1 łyżka

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapary posiekaj. Sardynki rozdrobnij widelcem.

Krok 2

Dodaj bryndzę, cebulę, masło, oliwę i pieprz.

Krok 3

Dokładnie zmiksuj.

Krok 4

Schłódź i posyp zieloną pietruszką.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta słowacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta słowacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta słowacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta słowacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta słowacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta słowacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta słowacka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta słowacka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Tortilla z sałatką
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.

Czytaj więcej

Delikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.

Czytaj więcej