Przepis karnawałowy: Pasta z brokułów i fety
3 os.
łatwe
15 min.
4 os.
Pobierz pdf
Udostępnij18 osób zapisało
Składniki
500 gramów
100 gramów
1 sztuka
1.5 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj brokuły.
Krok 2
Zmiksuj blenderem z fetą, przeciśniętym przez praskę czosnkiem i Przyprawą Uniwersalną Delikat.
Krok 3
Podawaj z pieczywem lub jako dip do warzyw.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Wrap z pastą jajeczną, kurczakiem wędzonym i kukurydzą - VIDEO
15 min.
łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNa zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej