
Składniki
null
2 łyżki
null
2 sztuki
1 łyżka
1 łyżeczka
null
1 łyżeczka
2 sztuki
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotuj na twardo.
Krok 2
Śledzie wymocz, oczyść, osusz i wraz z jajkami przepuść przez maszynkę.
Krok 3
Utrzyj ze śmietaną, pastą anchois, musztardą, pieprzem, cukrem, papryką i kminkiem.
Krok 4
Wymieszaj z kaparami. Schłódź.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Spaghetti z pomidorami i szpinakiem
45 min.
łatwe
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej