Pasta węgierska przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta węgierska

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

2 sztuki

1 łyżka

1 łyżeczka

null

1 łyżeczka

2 sztuki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo.

Krok 2

Śledzie wymocz, oczyść, osusz i wraz z jajkami przepuść przez maszynkę.

Krok 3

Utrzyj ze śmietaną, pastą anchois, musztardą, pieprzem, cukrem, papryką i kminkiem.

Krok 4

Wymieszaj z kaparami. Schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Kociołek domowy
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej