Pasta węgierska

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

137

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

2 sztuki

1 łyżka

1 łyżeczka

null

1 łyżeczka

2 sztuki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo.

Krok 2

Śledzie wymocz, oczyść, osusz i wraz z jajkami przepuść przez maszynkę.

Krok 3

Utrzyj ze śmietaną, pastą anchois, musztardą, pieprzem, cukrem, papryką i kminkiem.

Krok 4

Wymieszaj z kaparami. Schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej