Pasta węgierska przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta węgierska

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

2 sztuki

1 łyżka

1 łyżeczka

null

1 łyżeczka

2 sztuki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo.

Krok 2

Śledzie wymocz, oczyść, osusz i wraz z jajkami przepuść przez maszynkę.

Krok 3

Utrzyj ze śmietaną, pastą anchois, musztardą, pieprzem, cukrem, papryką i kminkiem.

Krok 4

Wymieszaj z kaparami. Schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta węgierska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.

Czytaj więcej

Bób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!

Czytaj więcej