Pasta szprotkowa przepis – Zobacz na przepisy.pl

Pasta szprotkowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

3 łyżki

1 łyżka

3 sztuki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Serki zmiksuj ze szprotkami, sokiem z cytryny.

Krok 2

Cebulę posiekaj i dodaj. Dopraw.

Krok 3

Wymieszaj ze szczypiorkiem i schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta szprotkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta szprotkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta szprotkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta szprotkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta szprotkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta szprotkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta szprotkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej