
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
2 łyżki
1 sztuka
1 szczypta
3 łyżki
3 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wędzoną rybę obierz z ości i rozdrobnij widelcem.
Krok 2
Ogórki kiszone pokrój w drobną kosteczkę i dodaj do ryby.
Krok 3
Do ryby dodaj przyprawy: sól, pieprz, chili i rozkruszoną kostkę czosnkową. Do ryby dodaj także majonez oraz serek mascarpone. Wymieszaj wszystko na gładka i puszystą pastę.
Krok 4
Podawaj np. na śniadanie do pieczywa pełnoziarnistego lub na obiad na ziemniakach.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej