Pasta pikantna z cielęciny przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta pikantna z cielęciny

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

3

58 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

74 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

200 gramów

1 łyżka

50 gramów

100 gramów

4 łyżki

1 łyżka

1 szczypta

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cielęcinę oprósz Przyprawą do mięs Knorr.

Pasta pikantna z cielęciny - Krok 1

Krok 2

Na rozgrzanej oliwie przesmaż mięso i piecz w nagrzanym do 200 stopni piekarniku około 1 godzinę. Po upieczeniu schłódź.

Pasta pikantna z cielęciny - Krok 2

Krok 3

Paprykę posiekaj drobno.

Pasta pikantna z cielęciny - Krok 3

Krok 4

Cielęcinę przepuść przez maszynkę, a następnie utrzyj z żółtym serem, majonezem i pieprzem.

Pasta pikantna z cielęciny - Krok 4

Krok 5

Dodaj paprykę, po czym wymieszaj. Schłódź.

Pasta pikantna z cielęciny - Krok 5
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta pikantna z cielęciny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta pikantna z cielęciny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta pikantna z cielęciny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta pikantna z cielęciny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta pikantna z cielęciny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta pikantna z cielęciny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta pikantna z cielęciny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta pikantna z cielęciny - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dynia to wyjątkowo pyszne warzywo, z którego można stworzyć wiele potraw. Jedną z nich jest zupa krem, która doskonale sprawdzi się w chłodniejsze dni. Zastanawiacie się, który rodzaj dyni najlepiej pasuje do tego dania?
Przychodzimy z pomocą!

Czytaj więcej

Pełen kosz grzybów leśnych to zdecydowany powód do dumy, jednak po przyniesieniu go do domu, pojawia się pytanie, jak oczyścić grzyby z ziemi, niechcianych liści i igieł? Warto pamiętać, że inaczej będziemy czyścić grzyby do marynowania i gotowania, a inaczej – suszenia i mrożenia.

Czytaj więcej