
Składniki
1 sztuka
0.25 łyżeczki
1 łyżka
1 sztuka
0.25 łyżeczki
0.25 łyżeczki
1 łyżeczka
150 gramów
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Boczek drobno pokrój, fasolę odsącz z zalewy.

Krok 2
Boczek podsmaż na rozgrzanym smalcu. Po chwili smażenia zdejmij z ognia i przestudź.

Krok 3
Fasolę zmiksuj z bekonem, smalcem, czosnkiem, sosem sojowym i przyprawami. Dodaj Przyprawę w Mini kostkach Knorr. Podawaj z chlebem razowym i kiszonym ogórkiem.

- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej