Pasta z wędzonego bekonu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z wędzonego bekonu

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

9

90 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

100 osób wydrukowało

Pobierz pdf

211 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

150 gramów

1 sztuka

1 opakowanie

1 łyżeczka

1 sztuka

1 łyżka

0.25 łyżeczki

0.25 łyżeczki

0.25 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Boczek drobno pokrój, fasolę odsącz z zalewy.

Pasta z wędzonego bekonu - Krok 1

Krok 2

Boczek podsmaż na rozgrzanym smalcu. Po chwili smażenia zdejmij z ognia i przestudź.

Pasta z wędzonego bekonu - Krok 2

Krok 3

Fasolę zmiksuj z bekonem, smalcem, czosnkiem, sosem sojowym i przyprawami. Dodaj Przyprawę w Mini kostkach Knorr. Podawaj z chlebem razowym i kiszonym ogórkiem.

Pasta z wędzonego bekonu - Krok 3
1

Opinie o przepisie

  • Łukasz Dzióbek

    Łukasz Dzióbek , 26.11.2015

    Jest ok

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z wędzonego bekonu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z wędzonego bekonu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z wędzonego bekonu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z wędzonego bekonu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z wędzonego bekonu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z wędzonego bekonu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z wędzonego bekonu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z wędzonego bekonu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej