Pasta z wędzonego bekonu

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

9

72 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

97 osób wydrukowało

Pobierz pdf

197 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

150 gramów

1 sztuka

1 opakowanie

1 łyżeczka

1 sztuka

1 łyżka

0.25 łyżeczki

0.25 łyżeczki

0.25 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Boczek drobno pokrój, fasolę odsącz z zalewy.

Pasta z wędzonego bekonu - Krok 1

Krok 2

Boczek podsmaż na rozgrzanym smalcu. Po chwili smażenia zdejmij z ognia i przestudź.

Pasta z wędzonego bekonu - Krok 2

Krok 3

Fasolę zmiksuj z bekonem, smalcem, czosnkiem, sosem sojowym i przyprawami. Dodaj Przyprawę w Mini kostkach Knorr. Podawaj z chlebem razowym i kiszonym ogórkiem.

Pasta z wędzonego bekonu - Krok 3
1

Opinie o przepisie

  • Łukasz Dzióbek

    Łukasz Dzióbek, 26.11.2015

    Jest ok

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z wędzonego bekonu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z wędzonego bekonu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z wędzonego bekonu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z wędzonego bekonu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z wędzonego bekonu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z wędzonego bekonu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z wędzonego bekonu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej