Pasta łososiowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta łososiowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

null

null

300 gramów

1 łyżka

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidory sparz wrzątkiem, a następnie zdejmij z nich skórkę.

Krok 2

Cebulę obierz i pokrój w kostkę.

Krok 3

Łososia, cebulę i pomidory zmiksuj wraz z majonezem, solą i pieprzem. Schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta łososiowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta łososiowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta łososiowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta łososiowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta łososiowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta łososiowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta łososiowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta łososiowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Cukinia pieczona
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.

Czytaj więcej