Pasta łososiowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta łososiowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

null

null

300 gramów

1 łyżka

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidory sparz wrzątkiem, a następnie zdejmij z nich skórkę.

Krok 2

Cebulę obierz i pokrój w kostkę.

Krok 3

Łososia, cebulę i pomidory zmiksuj wraz z majonezem, solą i pieprzem. Schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta łososiowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta łososiowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta łososiowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta łososiowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta łososiowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta łososiowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta łososiowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej