Pasta z żółtego sera z kaparami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z żółtego sera z kaparami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

150 gramów

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

2 sztuki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Masło utrzyj na pianę wraz z sokiem z cytryny.

Krok 2

Anchois rozdrobnij widelcem i stopniowo dodawaj do masła wraz z serem. Dopraw pieprzami.

Krok 3

Pastę przełóż do salaterki i udekoruj kaparami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety?

Czytaj więcej