Pasta z żółtego sera z kaparami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z żółtego sera z kaparami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

150 gramów

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

2 sztuki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Masło utrzyj na pianę wraz z sokiem z cytryny.

Krok 2

Anchois rozdrobnij widelcem i stopniowo dodawaj do masła wraz z serem. Dopraw pieprzami.

Krok 3

Pastę przełóż do salaterki i udekoruj kaparami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Karkówka pieczona
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej