Pasta z żółtego sera z kaparami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z żółtego sera z kaparami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

150 gramów

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

2 sztuki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Masło utrzyj na pianę wraz z sokiem z cytryny.

Krok 2

Anchois rozdrobnij widelcem i stopniowo dodawaj do masła wraz z serem. Dopraw pieprzami.

Krok 3

Pastę przełóż do salaterki i udekoruj kaparami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej