
Składniki
1 łyżka
150 gramów
1 szczypta
2 łyżki
1 szczypta
2 sztuki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Masło utrzyj na pianę wraz z sokiem z cytryny.
Krok 2
Anchois rozdrobnij widelcem i stopniowo dodawaj do masła wraz z serem. Dopraw pieprzami.
Krok 3
Pastę przełóż do salaterki i udekoruj kaparami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej