Pasta z żółtego sera z kaparami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z żółtego sera z kaparami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

150 gramów

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

2 sztuki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Masło utrzyj na pianę wraz z sokiem z cytryny.

Krok 2

Anchois rozdrobnij widelcem i stopniowo dodawaj do masła wraz z serem. Dopraw pieprzami.

Krok 3

Pastę przełóż do salaterki i udekoruj kaparami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z żółtego sera z kaparami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej