Pasta serek z Liptowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta serek z Liptowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

0.5 sztuki

1 łyżeczka

0.5 łyżeczki

1 łyżeczka

120 gramów

1 łyżka

1 łyżka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do bryndzy dodaj masło, pastę anchois, cebulę, kapary, paprykę, kminek, natkę oraz musztardę.

Krok 2

Wszystko dokładnie zmiksuj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 15 minut i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta serek z Liptowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta serek z Liptowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta serek z Liptowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta serek z Liptowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta serek z Liptowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta serek z Liptowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta serek z Liptowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta serek z Liptowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Czy szparagi wrzucamy do gotującej wody? Jak je przyrządzić, by wydobyć z nich pełnię smaku? To raptem dwa z wielu pytań, jakie przychodzą na myśl, gdy rozpoczyna się sezon na szparagi, a my nie mamy zbyt wiele doświadczenia w ich przygotowywaniu.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem.

Czytaj więcej