Pasta serek z Liptowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

35

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

0.5 sztuki

1 łyżeczka

0.5 łyżeczki

1 łyżeczka

120 gramów

1 łyżka

1 łyżka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do bryndzy dodaj masło, pastę anchois, cebulę, kapary, paprykę, kminek, natkę oraz musztardę.

Krok 2

Wszystko dokładnie zmiksuj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 15 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta serek z Liptowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta serek z Liptowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta serek z Liptowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta serek z Liptowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta serek z Liptowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta serek z Liptowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta serek z Liptowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
16 osób ogląda przepis:
Gulasz wołowy
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej