Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

1 łyżka

1 pęczek

0.5 szklanki

100 gramów

200 gramów

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obierz ogórki i dymkę, a następnie drobno pokrój.

Krok 2

Rokpol utrzyj z majonezem i halibutem.

Krok 3

Połącz z resztą składników. Schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej