
Składniki
null
1 łyżka
1 pęczek
0.5 szklanki
100 gramów
200 gramów
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz ogórki i dymkę, a następnie drobno pokrój.
Krok 2
Rokpol utrzyj z majonezem i halibutem.
Krok 3
Połącz z resztą składników. Schłódź.
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej