
Składniki
null
1 łyżka
1 pęczek
0.5 szklanki
100 gramów
200 gramów
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz ogórki i dymkę, a następnie drobno pokrój.
Krok 2
Rokpol utrzyj z majonezem i halibutem.
Krok 3
Połącz z resztą składników. Schłódź.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej