Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

1 łyżka

1 pęczek

0.5 szklanki

100 gramów

200 gramów

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obierz ogórki i dymkę, a następnie drobno pokrój.

Krok 2

Rokpol utrzyj z majonezem i halibutem.

Krok 3

Połącz z resztą składników. Schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Zupa z jajkiem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć! Daj się ponieść jej urokom i poznaj śliwkę od zupełnie innej strony.

Czytaj więcej

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej