Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

1 łyżka

1 pęczek

0.5 szklanki

100 gramów

200 gramów

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obierz ogórki i dymkę, a następnie drobno pokrój.

Krok 2

Rokpol utrzyj z majonezem i halibutem.

Krok 3

Połącz z resztą składników. Schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej