Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

1 łyżka

1 pęczek

0.5 szklanki

100 gramów

200 gramów

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obierz ogórki i dymkę, a następnie drobno pokrój.

Krok 2

Rokpol utrzyj z majonezem i halibutem.

Krok 3

Połącz z resztą składników. Schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej