
Składniki
null
null
1 szklanka
null
3 łyżki
1 sztuka
2 łyżki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ryby umyj, odciśnij, oprósz solą i pieprzem.
Krok 2
Następnie obtocz rybę w mące i usmaż na rozgrzanym tłuszczu.
Krok 3
Paprykę pokrój w paski, podsmaż na oleju w którym smażyła się ryba.
Krok 4
Śmietanę dopraw do smaku i zalej paprykę . Wymieszaj, włóż rybę i duś potrawę przez 20 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej





























