Składniki
null
null
1 szklanka
null
3 łyżki
1 sztuka
2 łyżki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ryby umyj, odciśnij, oprósz solą i pieprzem.
Krok 2
Następnie obtocz rybę w mące i usmaż na rozgrzanym tłuszczu.
Krok 3
Paprykę pokrój w paski, podsmaż na oleju w którym smażyła się ryba.
Krok 4
Śmietanę dopraw do smaku i zalej paprykę . Wymieszaj, włóż rybę i duś potrawę przez 20 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
9 osób ogląda przepis: 
Szybki makaron z kurczakiem, fetą i oliwkami
30 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej