Pasta włoska z wędzonego śledzia

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

2

7 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

null

null

3 łyżki

1 łyżeczka

250 gramów

2 łyżki

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Śledzia obierz z ości i skóry.

Krok 2

Groszek odsącz, a cebulę drobno pokrój.

Krok 3

Następnie zmiksuj wszystkie składniki. Schłódź. Posyp koperkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta włoska z wędzonego śledzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta włoska z wędzonego śledzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta włoska z wędzonego śledzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta włoska z wędzonego śledzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta włoska z wędzonego śledzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta włoska z wędzonego śledzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta włoska z wędzonego śledzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej