Pasta włoska z wędzonego śledzia przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta włoska z wędzonego śledzia

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

3

7 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

null

null

3 łyżki

1 łyżeczka

250 gramów

2 łyżki

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Śledzia obierz z ości i skóry.

Krok 2

Groszek odsącz, a cebulę drobno pokrój.

Krok 3

Następnie zmiksuj wszystkie składniki. Schłódź. Posyp koperkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta włoska z wędzonego śledzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta włoska z wędzonego śledzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta włoska z wędzonego śledzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta włoska z wędzonego śledzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta włoska z wędzonego śledzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta włoska z wędzonego śledzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta włoska z wędzonego śledzia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta włoska z wędzonego śledzia - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Ryż ze szparagami
czas przygotowania
53 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej