
Składniki
100 gramów
null
null
3 łyżki
1 łyżeczka
250 gramów
2 łyżki
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Śledzia obierz z ości i skóry.
Krok 2
Groszek odsącz, a cebulę drobno pokrój.
Krok 3
Następnie zmiksuj wszystkie składniki. Schłódź. Posyp koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej