
Składniki
100 gramów
null
null
3 łyżki
1 łyżeczka
250 gramów
2 łyżki
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Śledzia obierz z ości i skóry.
Krok 2
Groszek odsącz, a cebulę drobno pokrój.
Krok 3
Następnie zmiksuj wszystkie składniki. Schłódź. Posyp koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 

Sznycel wiedeński z sałatką ziemniaczaną
60 min.
łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej