Pasta z awokado przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z awokado

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

18 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

3 sztuki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Pomidora drobno pokrój.

Krok 2

Z obranych awokado usuń pestki, rozdrobnij i od razu skrop sokiem z cytryny.

Krok 3

Dodaj pomidora i czosnek. Przypraw solą, pieprzem i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Farmerska lazania
czas przygotowania
50 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej