Pasta z awokado przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z awokado

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

3 sztuki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Pomidora drobno pokrój.

Krok 2

Z obranych awokado usuń pestki, rozdrobnij i od razu skrop sokiem z cytryny.

Krok 3

Dodaj pomidora i czosnek. Przypraw solą, pieprzem i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej