Pasta z awokado przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z awokado

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

18 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

3 sztuki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Pomidora drobno pokrój.

Krok 2

Z obranych awokado usuń pestki, rozdrobnij i od razu skrop sokiem z cytryny.

Krok 3

Dodaj pomidora i czosnek. Przypraw solą, pieprzem i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej