Pasta z fety z orzechami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z fety z orzechami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

14 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

150 gramów

1 łyżeczka

100 gramów

2 łyżki

5 łyżek

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fetę zmiksuj z twarogiem, jogurtem, sokiem z cytryny i orzechami.

Krok 2

Dodaj koperek i szczypiorek. Wymieszaj.

Krok 3

Dopraw do smaku solą.

Krok 4

Włóż do lodówki na 15 minut i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z fety z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z fety z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z fety z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z fety z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z fety z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z fety z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z fety z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z fety z orzechami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Ciasto królewicz
czas przygotowania
150 min.
stopień trudności

średnie

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej