Pasta z soczewicy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

88

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
- min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

3.5 szklanki

null

1.5 łyżeczki

1 sztuka

1.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj.

Krok 2

Cebulę uduś na oleju. Dodaj niewielką ilość wody.

Krok 3

Następnie zmiksuj soczewicę w blenderze, dodaj cebulę i pozostałe składniki.

Krok 4

Gotuj na wolnym ogniu przez około godzinę. Masę umieść w formie i odstaw do zimnego pomieszczenia na kilka godzin.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z soczewicy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z soczewicy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z soczewicy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z soczewicy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z soczewicy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z soczewicy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z soczewicy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej