Pasta z kaszy jaglanej przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z kaszy jaglanej

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

0.2 szklanki

0.2 szklanki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kaszę jaglaną ugotuj. Podobnie z marchewką.

Krok 2

Następnie zmiksuj wszystkie składniki w blenderze.

Krok 3

Schłodź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z kaszy jaglanej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z kaszy jaglanej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z kaszy jaglanej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z kaszy jaglanej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z kaszy jaglanej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z kaszy jaglanej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z kaszy jaglanej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z kaszy jaglanej - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
17 osób ogląda przepis:
Chłodnik litewski
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej