Pasta z chrzanem

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

5 sztuk

5 sztuk

3 łyżki

1 łyżka

200 gramów

2 łyżki

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę obierz i zetrzyj na tarce. Rokpol również zetrzyj.

Krok 2

Ser zmiksuj z majonezem, jogurtem, cebulą, chrzanem i sosem tabasco.

Krok 3

Plasterki salami pokrój w paski, a korniszony w kostkę.

Krok 4

Dodaj do pasty serowej razem z orzechami.

Krok 5

Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki.

0

Opinie o przepisie

10 osób ogląda przepis:
Mac and cheese z szynką
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej