Pasta z chrzanem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z chrzanem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

5 sztuk

5 sztuk

3 łyżki

1 łyżka

200 gramów

2 łyżki

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę obierz i zetrzyj na tarce. Rokpol również zetrzyj.

Krok 2

Ser zmiksuj z majonezem, jogurtem, cebulą, chrzanem i sosem tabasco.

Krok 3

Plasterki salami pokrój w paski, a korniszony w kostkę.

Krok 4

Dodaj do pasty serowej razem z orzechami.

Krok 5

Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z chrzanem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z chrzanem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z chrzanem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z chrzanem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z chrzanem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z chrzanem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z chrzanem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z chrzanem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Roladki z bakłażana
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej