Pasta śledziowa z jabłkami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta śledziowa z jabłkami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

0.5 sztuki

1 pęczek

300 gramów

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Koperek drobno posiekaj.

Krok 2

Jabłka obierz i oczyść z gniazd nasiennych.

Krok 3

Następnie wraz z filetami przepuść przez maszynkę.

Krok 4

Zmiksuj wraz z masłem, cukrem i pieprzem. Schłódź i posyp koperkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć!

Czytaj więcej

Swoim kształtem przypomina najpiękniejszy bukiet prosto z kwiaciarni. Spokrewniony z brokułem, z którym nieustannie konkuruje o względy innych. Choć dotychczas traktowano go nieco po macoszemu – zazwyczaj w roli dodatku, obecnie nie ma sobie równych!

Czytaj więcej