Pasta śledziowa z jabłkami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta śledziowa z jabłkami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

0.5 sztuki

1 pęczek

300 gramów

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Koperek drobno posiekaj.

Krok 2

Jabłka obierz i oczyść z gniazd nasiennych.

Krok 3

Następnie wraz z filetami przepuść przez maszynkę.

Krok 4

Zmiksuj wraz z masłem, cukrem i pieprzem. Schłódź i posyp koperkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Wigilia jest dla mnie jednym z najważniejszych dni w roku. To cudowna tradycja, ciągle żywa, to dzień, gdy spotyka się cała rodzina. Takich dni nie ma wiele w roku. Składamy sobie życzenia, rozmawiamy, śpiewamy kolędy. I oczywiście spożywamy specjalne polskie dania wigilijne.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej