Pasta śledziowa z jabłkami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

46

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

0.5 sztuki

1 pęczek

300 gramów

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Koperek drobno posiekaj.

Krok 2

Jabłka obierz i oczyść z gniazd nasiennych.

Krok 3

Następnie wraz z filetami przepuść przez maszynkę.

Krok 4

Zmiksuj wraz z masłem, cukrem i pieprzem. Schłódź i posyp koperkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta śledziowa z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej