
Składniki
null
null
0.5 sztuki
1 pęczek
300 gramów
400 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Koperek drobno posiekaj.
Krok 2
Jabłka obierz i oczyść z gniazd nasiennych.
Krok 3
Następnie wraz z filetami przepuść przez maszynkę.
Krok 4
Zmiksuj wraz z masłem, cukrem i pieprzem. Schłódź i posyp koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej