Pasta egipska michoteta przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta egipska michoteta

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

1 łyżka

1 sztuka

1 łyżka

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę obierz i zetrzyj na tarce.

Krok 2

Utrzyj fetę z sokiem z cytryny, solą, pieprzem, oliwą i cebulą.

Krok 3

Ogórka obierz i pokrój w drobną kostkę, zostaw na sicie.

Krok 4

Ogórka i szczypiorek dodaj do przygotowanej pasty. Schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta egipska michoteta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta egipska michoteta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta egipska michoteta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta egipska michoteta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta egipska michoteta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta egipska michoteta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta egipska michoteta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta egipska michoteta - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Wytrawne gofry
czas przygotowania
35 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej