Pasta ziołowa II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta ziołowa II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szklanka

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do majonezu dodaj paprykę, cebulę, natkę, koperek, pieprze i sól.

Krok 2

Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Sałatka czerwona
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać?

Czytaj więcej

Słodycz miodu fantastycznie kontrastuje z goryczkowym smakiem musztardy. Nic więc dziwnego, że sos musztardowo-miodowy świetnie komponuje się z wieloma składnikami – zwłaszcza o naturalnie łagodnym smaku. Korzystaj z niego zawsze wtedy, gdy twoim potrawom brakuje wyrazu. Prosty w przygotowaniu sos miodowo-musztardowy do burgera pasuje tak samo dobrze, jak do ryb, sałatek, pieczonych mięs, a nawet kanapek.

Czytaj więcej