Pasta ziołowa II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta ziołowa II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szklanka

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do majonezu dodaj paprykę, cebulę, natkę, koperek, pieprze i sól.

Krok 2

Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej