Składniki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 szklanka
2 łyżki
2 łyżki
2 łyżki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do majonezu dodaj paprykę, cebulę, natkę, koperek, pieprze i sól.
Krok 2
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.
Krok 3
Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej