Pasta ziołowa II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

21

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szklanka

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do majonezu dodaj paprykę, cebulę, natkę, koperek, pieprze i sól.

Krok 2

Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Gulasz wołowy
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej