Pasta ziołowa II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta ziołowa II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szklanka

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do majonezu dodaj paprykę, cebulę, natkę, koperek, pieprze i sól.

Krok 2

Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej