Pasta ziołowa II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta ziołowa II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szklanka

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do majonezu dodaj paprykę, cebulę, natkę, koperek, pieprze i sól.

Krok 2

Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta ziołowa II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej