Pasta korzenna przepis – Zobacz na przepisy.pl

Pasta korzenna

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

0.25 łyżeczki

1 łyżka

200 gramów

1 szczypta

0.25 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do twarogu dodaj jogurt, miód, cynamon, imbir oraz goździki.

Krok 2

Składniki utrzyj na gładką masę.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej