Pasta korzenna przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta korzenna

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

0.25 łyżeczki

1 łyżka

200 gramów

1 szczypta

0.25 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do twarogu dodaj jogurt, miód, cynamon, imbir oraz goździki.

Krok 2

Składniki utrzyj na gładką masę.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej