Pasta korzenna przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta korzenna

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

0.25 łyżeczki

1 łyżka

200 gramów

1 szczypta

0.25 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do twarogu dodaj jogurt, miód, cynamon, imbir oraz goździki.

Krok 2

Składniki utrzyj na gładką masę.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta korzenna - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Ser w cieście
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej