Pasta sardelowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta sardelowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

2 sztuki

1 łyżka

null

1 łyżeczka

4 sztuki

1 łyżeczka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo..

Krok 2

Posiekaj kapary, białka, korniszony i zielną pietruszkę.

Krok 3

Żółtka utrzyj z masłem, musztardą, sokiem z cytryny i sardelami.

Krok 4

Następnie połącz z posiekanymi składnikami. Dopraw i schłódź.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta sardelowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta sardelowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta sardelowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta sardelowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta sardelowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta sardelowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta sardelowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta sardelowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
9 osób ogląda przepis:
Musaka z cukinią
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej